Opplevelser for alle

Hos oss befinner du deg midt mellom natur og by, fjell og dal, nåtid og fortid. Området er rikt på opplevelser for alle. Elstad camping er en god base for å nyte hele Gudbrandsdalen.

Nærområdet vårt

Nyt late dager i vakre omgivelser som har mye å by på. Fra plasseringen fem mil nord for Lillehammer – midt mellom Oslo og Trondheim, er det kort veg fra Elstad camping til Rondane og Jotunheimen. Ringebufjellet, Venabygdsfjellet og Kvitfjellområdet, Lilleputthammer og Hunderfossen familiepark ligger kun en liten kjøretur unna.

Gå til Landsbyen Ringebu

Til Ringebu sentrum er det fint å gå eller sykle på turstien langs Lågen som starter nord på campingplassen. Ringebu er ett av Norges triveligste tettsteder og byr på trehusbebyggelse, gågate, lekepark og nisjebutikker.

Kunst i gåavstand

Det er mye fint å oppleve også i gangavstand. Følger du Elstadgeilen på motsatt side av E6 oppover i kulturlandskapet kommer du først til Ringebu Stavkirke. Her tilbys omvisninger i sommerhalvåret. Rett ved siden av ligger Ringebu Prestegård med kafé, galleri med sommerutstilling, prestegårdshage med stor rosesamling og flotte rabatter med historiske stauder. 

Ta inn på pilgrimsleden som følger den gamle kongevegen sørover fra Ringebu Stavkirke, så kommer du etter hvert opp i skogen til utsiktspunktet «Tankeplass» på Høgkleiva. Opplev skogens ro, fantastisk utsikt over dalen og skulpturene til kunstneren Ånon Versto. Et flott turmål for alle.

Ringebu Stavkirke og Ringebu Prestegard hviler som en kulturperle i dalsiden mellom Ringebu og Fåvang, i et av Gudbrandsdalens fineste kulturminneområder.